Esteratsastusjaoksen laatuarvostelu

virtuaalinen laatuarvostelu

"

ERJ:n laatuarvostelun tarkoituksena on palkita
esteratsastuksen parissa menestyneitä hevosia.
Laatuarvostelussa mitataan hevosen ominaisuuksia
esteratsuna painottaen hevosen omia, vanhempien
ja jälkeläisten kilpailumenestystä. Arvostelussa
kiinnitetään huomiota hevoseen kokonaisuutena;
asioihin joista hyvän estehevosen tunnistaa."

Hevoselta arvioidaan neljä osa-aluetta, joiden lisäksi jo useamman vuoden ajan on ollut mahdollisuus kerätä lisäpisteitä. Ensinnäkin hevosen rakenne, liikkeet ja hyppykyky arvioidaan, eli onko hevonen korrekti esteratsu. Loput kolme osa-aluetta tutkivat kilpailutuloksia: niin hevosen omia, kuin vanhempien ja jälkeläistenkin. Lisäpisteitä voi ansaita esimerkiksi päiväkirjamerkintöjen avulla.

Pisteytyksen hoitavat osa-alueittain tehtäväänsä ohjeistetut ja pätevät tuomarit. Lopuksi päätuomari myöntää hevoselle yhteispistemääränsä mukaisen laatuarvostelupalkinnon.

Luethan ennen tilaisuuteen osallistumisesta huolellisesti tältä sivustolta löytyvät ohjeet ja seuraathan niitä aktiivisesti, sillä pisteytys elää virtuaalimaailman mukana! Valmistelethan hevosesi huolella ennen kuin tuot sen arvosteltavaksi!

Viimeisin päivitys 28.04.2024

  • Laatuarvostelu on ottanut käyttöön Jassun LaatisAdminin, joka tulee käyttöön toukokuun tilaisuudesta eteenpäin. Mahdollisista ongelmista sen käytössä voi ilmoittaa sähköpostilla ylläpidolle.

Yhteystiedot

Ylläpitäjä: sonya (VRL-09386)
Sähköposti: erjlaatis@gmail.com

© Jassu L. VRL-08942 | © Esteratsastusjaoksen laatuarvostelu   |   Ulkoasu © Milja   |   Taustakuva © The Inspiration Gallery   |   Otsikon kuva © carterse (CC BY-SA 2.0)