sonyan virtuaalitallit

Gestüt Helmwald

Gestüt Helmwald on toukokuussa 2017 perustettu Saksalainen hevossiittola Kaakkoissaksan keskiössä, Tonavan rantakaupungin Regensburgin laitamilla. Sen päämääränä on jalostaa laadukkaita ratsuhevosia kilpailukäyttöön. Pyrimme pitämään hevoskantamme raikkaana ja tasokkaana, sekä luomaan uusia laadukkaita sukulinjoja. Pääasiallisena kasvatusrotuna Helmwaldissa ovat saksalaiset puoliveriset ja pienemmässä muodossa shetlanninponit.

Vieraile Gestüt Helmwaldissa

Couture Sporthorses

Couture Sporthorses on perustettu toukokuussa 2021 ja kasvattaa laadukkaita saksalaisia puoliverisiä esteradoille. Tavoitteenamme on luoda uusia sukulinjoja yhdistelemällä tarkkaan valittuja yksilöitä ja tuoda uutta verta pidempisukuisten hevosten jalostukseen. Karvattimme ovat pääosin hannovereja ja trakehnereja, ja ne tunnistaa loppuliitteestä Couture. Meiltä voi kysellä tilausvarsoja sähköpostilla ja orimme ovat pääasiassa tarjolla jalostukseen myös ulkopuolisille tammoille.

Vieraile Couture Sporthorsesissa

Sycamore Ponies

Sycamore Poniesin on perustettu maaliskuussa 2021 ja sen pääasiallisena toimintamuotona on saksalaisten ratsuponien jalostus. Ponitalli perustettiin maaliskuussa 2021, ja se toivon mukaan elää ja on aktiivinen vielä vuosien päästäkin. Sycamoressa keskitytään kasvattamaan laadukkaita poneja niin este- kuin kouluradoillekin - kenties joku päivä jopa kenttäradoille. Kaikki hevoset ovat huippuunsa treenattuja ja kilpailtuja, sekä tähtäävät laatuarvosteluihin ja kantakirjaukseen. Sycamore Ponies sijaitsee Regensburgin laitamilla, vain muutaman kilometrin päästä Gestüt Helmwaldista.

Vieraile Sycamore Poniesissa

Gren & Gaertner

Gren&Gaertner on Saksan Nürnbergissa sijaitseva kilpatalli, jossa asustaa pääasiassa tallin omia hevosia, joilla treenataan ja kilpaillaan. Satunnaisesti talliin ostetaan myös nuorempia hevosia, tarkoituksena kouluttaa niitä korkeammalle tasolle, kilpailla ja lopulta myydä. Tallilla ei järjestetä kilpailuja tai muitakaan tapahtumia, vaan niitä varten hevosten kanssa matkustetaan rekalla muualle.

Vieraile Gren & Gaertnerissa