Simora
Simora

Yksityisten majoittaminen

Meillä Simorassa on tarjolla yksityisille räätälöityjä tallipaikkoja täysihoidolla 6 kappaletta. Räätälöity täysihoito tarkoittaa sitä, että jokaisen asiakkaan kohdalla olemme valmiit ryhtymään karsinan putsauksesta tossujen pukemiseen ja siitä aina liikutusapuun. Kaikki hoitaminen suoritetaan tai jätetään suorittamatta omistajan toiveen mukaan. Tarinapainotteisena piirrostallina kaikki asukkaamme ovat piirrettyjä ja tallivuokra kuitataan hevosten päiväkirjoihin foorumilla tarinoiden, piirtäen tai miksei vaikka runoillen.

Kaikki Simoran tapahtumat ovat järjestetty ensisijaisesti simoralaisille. On kuukausittainen haaste, valmennuksia monessa eri lajissa sekä kilpailuja - muita tapahtumia unohtamatta. Simoran tallipaikoista ja yksityiseksi hakemisesta voit lukea lisää alla olevasta linkistä - löydät sieltä myös mahdollisen avoimen tallipaikkahaun, jos sellainen on avoinna. Toivotamme tervetulleeksi kaikenkarvaiset olennot.

Lue lisää yksityiseksi hakemisesta täältä...

Kuukausihaasteet

Jokaiselta tallilta löytyy omat jännityksensä ja kuukausittaiset haasteet ovat meidän juttumme. Kyseiset haasteet on tarkoitettu simoralaisille ja ne tarjoavat joka kuukauteen hieman jännitystä tai itsensä haastamista. Haasteet voivat olla lähestulkoon mitä tahansa, tarinointia tai piirtämistä. Haasteilta voi myös odottaa mitä tahansa, sillä ne eivät aina välttämättä sisälly täysin tallielämään, vaan voivat mahdollisesti sijoittua myös hahmojen muuhun arkielämään.

Haaste suoritetaan omaan topiciinsa ja kuudesta suoritetusta haasteesta voi ansaita itselleen vapaavalintaisen yksityisvalmennuksen. Kaikki haasteiden suoritukset kommentoidaan yhtä kattavasti, kuin muutkin päiväkirjoihin julkaistavat tarinat. Haasteisiin osallistumalla voit myös kuitata yksityisesi tallivuokran ilmoittaessasi sen haastetta julkaistaessa, mutta aktiivisuus suuntaan jos toiseen on meille enemmän kuin kunnian asia. Käy tutustumassa haasteisiimme rohkeasti, voisimme taata että ainakin yksi mielenkiintoinen aihe vuodessa löytyy jokaiselle.

Lue lisää kuukausittaisista haasteista ja tutustu jo suoritettuihin haasteisiin täältä...

Valmennukset

Valmennukset ovat meillä Simorassa päätoiminen toimintamuotomme, johon kaikki innokkaat piirroshevosten omistajat, ja miksei muutkin, ovat tervetulleita asuinpaikastaan huolimatta. Jokaisessa valmennuksessa on toki varattu muutama paikka tallimme omille ratsastajille, mutta tilaa riittää myös muille kiinnostuneille. Valmennuksia järjestetään monessa eri muodossa; löytyy nimilistaan-valmennuksia, kysymyspohjaisia valmennuksia ja tarinoitavia valmennuksia, periaatteena kuitenkin, että osallistumismuodosta huolimatta jokainen valmennettava saa osallistuttuaan kattavan kommentin valmentajalta omasta suoriutumisestaan.

Valmentajia löytyy monia: eri lajeille eri ihmisiä, eri tasoisille ratsastajilöe myös eri lähestymistapoja. Meillä valmennuksia pääsee kokemaan niin kouluratsastuksen, esteratsastuksen, maastoesteratsastuksen kuin lännenratsastuksen muodossa, joten mahdollisuuksia on monia. Jokaiselle löytyy varmasti jotain kun vain rohkeasti uskaltaa liittyä mukaan.

Lue lisää valmennuksiin osallistumisesta sekä niiden eri muodoista täältä...

Kilpailut

Monimuotoiset valmennuksethan menisivät ihan hukkaan, jos sitä ei pääsisi taitojaan ja oppittua aina aika ajoin esittelemään. Simorassa me järjestämme pääsääntöisesti tarinapainotteisena tallina tarinakisoja, joihin osallistutaan erilaisin tuotoksin, mutta myös muunlaisia kilpailuja löytyy, jotta ohjelma osallistujille ei kävisi koskaan tylsäksi. Meiltä löytyy mahdollisuudet niin koulu- kuin estekilpailuillekin, kenttäratsastuskilpailut onnistuvat maastoesteratamme ansiosta, sekä lännenratsastuskilpailut omistajaperheen länkkärihenkisydeen nimessä. Läheisyydestä löytyvä Artsin ravitallin ravirata, joka on lainattavissa, tarjoaa avaimet raveille ja muulle jännityksille, joten Simoralta voi odottaa mitä tahansa. Piirrettynä tallina näyttelyitä PKK:n alaisuudessa järjestetään myös aika ajoin.

Kilpailut löydät foorumilta!

tekstit&kuvat © Odelie & sonya | ulkoasun kuva © Tuulia