Simora
Simora

klp Luminous Vanity

nimi klp Luminous Vanity omistaja Mikael Gren
syntynyt, ikä 25.11.2015, 5v. painotus estepainotus
rotu, skp suomalainen puoliverinen, tamma koulutus Ko: HeA, Re: 150cm
väri, säkä ruunivoikonkimo, 170cm saavutukset


© Strife

Nita on nyrpeä tammaneiti isolla T:llä. Kaikki pitää mennä juuri niin, kuin tämä neiti haluaa, tai muuten kiukkumörrimöykky pistää tuulemaan. Jos tamman kanssa toimii asiat hyvin, se on suht ystävällinen, mutta jos asiat eivät toimi, niin ne eivät vain toimi.

Hoitaessa Nita on raivostuttava. Se hyörii ja pyörii kokoajan, nostelee jalkoja, kun niitä yrittää harjata tai laittaa suojia. Kun kavioita pitäisi putsata, ne eivät meinaa nousta ollenkaan - jos ne nousevat, ne nousevat hyvin korkealle. Peseminen ja vesi on Nitan mielestä maailman kauhein asia, jota pääsee pakoon vain pakenemalla. Varustaminen sujuu kuitenkin muuten hyvin.

Ratsastaessa Nita on säpäkkä ja nopea hevonen. Se on herkkä ja helposti kuumuva - huonoina tammapäivinä ei sen selkään ollenkaan kannata kiivetä, jos ei halua taistella menosuunnasta ja askellajista puolta päivää. Nita onkin pukittelun mestari. Nitan hermot ovat ratsastaessa varsin lyhyet, minkä takia se ei ole mikään kummoinen kouluratsu. Sen hermot eivät vain kestä hinkkaamista pilkkuun asti. Esteratsuna tamma taas toimii hyvin. Se on nopea, muttei aina niin tarkka, kuin voisi olla. Liikkeet sillä on myös isot ja hyvät.
© Strife

i. Playmaker Prime
brandenburg, ruunikonkimo
ii. Gargoyles
brdbg, rnkm
ie. Phoenicia
brdbg, mkm
e. ML Dark Luminosity
fwb, hopeanruunivoikko
PKK-V, PP-MVA
ei. Sacrament
fwb, hpm
VIP MVA, Fn, PP MVA, KTK-II, YLA1, ERJ-I
ee. Ceinak Zhydar
fwb, cre
PP MVA, KTK-II, YLA1, ERJ-I

Hoito-ohjeet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Sed posuere interdum sem. Quisque ligula eros ullamcorper quis, lacinia quis facilisis sed sapien. Mauris varius diam vitae arcu. Sed arcu lectus auctor vitae, consectetuer et venenatis eget velit. Sed augue orci, lacinia eu tincidunt et eleifend nec lacus.

Lorem ipsum ligula ut hendrerit mollis, ipsum erat vehicula risus, eu suscipit sem libero nec erat. Aliquam erat volutpat. Sed congue augue vitae neque. Nulla consectetuer porttitor pede. Fusce purus morbi tortor magna condimentum vel, placerat id blandit sit amet tortor.

Kilpailukalenteri

päivämäärä laji paikka luokka tulos
00.00.0000 esteratsastus talli luokka 00/00
00.00.0000 esteratsastus talli luokka 00/00
00.00.0000 esteratsastus talli luokka 00/00

tekstit&kuvat © Odelie & sonya | ulkoasun kuva © Tuulia | virtuaalihevonen