Simora
Simora

Constantine

nimi Constantine omistaja Odelie VRL-08973
syntynyt, ikä 06.06.2016, 5v. painotus westernpainotus
rotu, skp paint horse, tamma koulutus allrounder
väri, säkä rautiaankirjava, 150cm saavutukset


© Tuulia

Kostin luonnetta kuvaa todennköisesti parhaiten hirmuinen hörhö. Joskus sitä katsellessa herää epätoivo ja ajatus, onko toisen päässä olemassa yhtäkään järkevää ajatusta. Tai ylipäätään mitään, puhaltaako siellä korvien välissä vain tuuli. Kosti on siis erittäin hölmö, se pärisee ja pörisee joa hetki, katselee kaikkia ja kaikkea pää aavistuksen kallellaan kuin hölmistynyt koira. Tamma on kuitenkin erittäin ystävällinen luonteeltaan ja sen kanssa työskenteleminen on erityisen helppoa kun hölmö elämänfilosofian suhtautuu huumorilla.

Työmoraali tällä neidolla on kunnossa. Kosti on ratsailla erittäin kuuliainen ja reipas, eikä hölmöstä elämänasenteesta ole silloin tietoakaan. Vauhti ja vaaralliset tilanteet ovat tämän tamman todellinen kutsumus. Tasapaino ja seikkailunhalu on kohdillaan, eikä todennäköisesti varmajalkaisempaa hevosta ole olemassakaan. Pienellä hevosella on vielä kauniit ja untuvaisen pehmeät askellajit, joten paketti on todella kunnossa.

i. Karl Cronos
paint horse, rautiaankirjava
ii. Hon' Coming
ph
ie. Kabriela P
ph
e. Caterina
quarter, punarautias
ei. Eos Cooper
qh
ee. Alberta
qh

Hoito-ohjeet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Sed posuere interdum sem. Quisque ligula eros ullamcorper quis, lacinia quis facilisis sed sapien. Mauris varius diam vitae arcu. Sed arcu lectus auctor vitae, consectetuer et venenatis eget velit. Sed augue orci, lacinia eu tincidunt et eleifend nec lacus.

Lorem ipsum ligula ut hendrerit mollis, ipsum erat vehicula risus, eu suscipit sem libero nec erat. Aliquam erat volutpat. Sed congue augue vitae neque. Nulla consectetuer porttitor pede. Fusce purus morbi tortor magna condimentum vel, placerat id blandit sit amet tortor.

Kilpailukalenteri

päivämäärä laji paikka luokka tulos
00.00.0000 westernratsastus talli luokka 00/00
00.00.0000 westernratsastus talli luokka 00/00
00.00.0000 westernratsastus talli luokka 00/00

tekstit&kuvat © Odelie & sonya | ulkoasun kuva © Tuulia | virtuaalihevonen