Aamun tilan kasvatus

Aamun tila päätoiminen tehtävä kasvattaa ja luoda värikkyyttä kaikkiin rotukantoihin, mitä tallistamme vain löytyy. Pyrkimys on luoda suhteellisen laadukkaita jälkeläisiä hevosillemme, mutta samalla keskittyä määrään varsinkin harvinaisten hevosten kohdalla. Varsojemme vanhemmat kisataan ja laitetaan siihen vähintään kuntoon, että tulevaisuudessa varsojamme voi halutessaan käyttää laatuarvosteluissa ja vanhempien arvostelusta saa hyvät pisteet eikä niistä tarvitse kantaa huolta.

Kiinnostuessasi myynnissä olevasta varsasta, tilausvarsasta tai vaikka jostain tallimme orin käytöstä jalotukseen voit ottaa yhteyttä sähköpostilla tai keskustassa. Myynnissä oleville varsolle usein myös löytyy keskustasta erillinen myyntitopic.

Tilallamme eri rotuisilla hevosilla on eri kasvatusnimet. Ulkomaisille roduille, sekä suomalaisille puoliverisille käytämme kasvattajanimeä 'A, kun taas suomenhevosille käytämme kasvatusnimenä etuliitettä Aamun. Kun eteen osuu tulevaisuudessa rotuja, joilla on rodulle tyypillisiä tapoja ilmoittaa kasvattaja luodaan tälle rodulle ominainen kasvattajanimi. Esimerkiksi islanninhevosille kasvatusnimi tulee olemaan fra Morgun (tarkoittaa aamua). Aamun tilan kasvateille ei kuitenkaan ole liittää kasvattajanimeä ja erinäisissä tapauksissa uuteen kotiin muuttaessa kasvattajanimi on mahdollista jättää pois, kuitenkin VRL:ään on merkittävä kasvattaja ja hevosen sivuilla löydyttävä kasvattajan nimi ja linkki tallille.

Myyntiehdot


  • Sivut on ilmoitettava kahden viikon kuluessa hevosen ostosta.
  • Hevosen kasvattajaksi merkitään Aamun tila. Hevonen rekisteröidään VRLn ja kasvattajaksi merkitään AAMU3356
  • Hevosen sivut tulee olla selkeät ja sivulta tulee löytyä nimi, syntymäaika, rotu ja vanhemmat. Näitä tietoja ei saa muuttaa.
  • Kasvatin sivujen vaihtuessa ilmoitathan asiasta. Jos kasvatti kuolee, tulee sille tehdä muistosivut ja mielellään tallentaa myös webarchiveen.
  • Myydessäsi kasvatin pois, tarjoathan sitä ensin meille.
  • Emme vaadi kasvateiltamme paljoa, mutta pientä elämää olisi mukava nähdä jokaisella.
  • virtuaalitalli / virtuaalihevonen
    webdesign © VRL-02488 & VRL-09386