Tervetuloa Aamun tilalle!

Aamun tila on monia käyttötarkoituksia ja hevosia sekä muita eläimiä palveleva vuonna 2016 perustettu piirretty virtuaalinen hevostila. Meiltä sinä löydät hulppean suuret ja kauniit vasta remontoidut tilat useilla talleilla. Tarjoamme suurella tilallamme ensiluokkaiset puitteet eri käyttölinjaisille hevosille ja poneille, ammattimaiset työntekijät pitämään eläimistämme huolta sekä iloisen asenteen keksiä mitä tahansa touhua ja tapahtumaa, meillä vain mielikuvitus ja hevosten sekä eläinten hyvinvointi rajana.

Aamun tilalla ei ole yhtä tiettyä rotua tai painotusta, vaan meiltä löytyy kaikensorttista porukkaa. Haluamme rikastuttaa virtuaalihevoskantaa taholtamme oman kiinnostuksen ja ajan puitteissa. Rotuja meiltä voi löytyä loputtomiin samoin painotuksia, mutta myös varsoja itsellemme sekä maailmalle. Aamun tila on suurtalli, ainakin vielä joku päivä, jossa yritetään rikastuttaa harvinisia mutta myös varsin yleisten rotujen kantaa. Ottamatta stressiä mistään, jokainen yksilömme kehittyy omaa tahtiaan ja siihen asti kunnes kehittyy.

Pääasiallisesti toimintamme painottuu siis kasvatukseen. Tiettyä kasvatusrotua meillä ei ole ja vain mielikuvitus voi olla kasvateiden kanssa rajana. Tarkoituksena on tallin hevoset saada vähintään siihen pisteeseen, että muualle asumaan muuttavilla kasvateillamme ja ihan kotiin jäävilläkin on mahdollisuus saada hyvät pisteet muunmuassa laatuarvosteluiden vanhempien arvioinneissa. Tällä tavalla olemme voineet tarjota hyvät eväät pienokaisen uuteen elämään.

Ystävällisin terveisin, Aamun tila VRL-08973

virtuaalitalli / virtuaalihevonen
webdesign © VRL-02488 & VRL-09386