Bienvenue en Beaufort!

Alexia Moreau oli aina ollut kiinnostunut hevosista, muttei ollut voinut uskoa korviaan kuullessaan saamastaan miljoonaperinnöstä. Hän poti pitkään huonoa omatuntoa siitä, että oli tuskin tuntenutkaan rahakasta sukulaistaan, mutta samalla paloi halusta toteuttaa unlmaansa. Maaliskuussa 2018 Alexia lopultakin tarttui tilaisuuteen ja osti suuren maa-alueen Beaufortista. Sille paikalle rakennettiin kilpatalli, joka sai nimekseen Loin de Châteney Alexian lapsuuden kotikylän Châteneyn mukaan. Alexian elämä muuttui kertaheitolla vähävaraisesta asiakaspalvelijasta kiireiseksi kilparatsastajaksi, jolla oli varaa palkata hoitaja vaikka jokaiselle hevoselleen.

Loin de Châteney on kompakti kilpatalli, joka sijaitsee Kaakkois-Ranskassa, aivan Alppien tuntumassa. Tallin miljöö on hulppea: valoisaan ja valkeaan kivitalliin mahtuu noin 20 hevosta, pihatietä reunustaa rivistöt komeita lehtipuita ja maneesissa mahtuu treenaamaan ratsukko jos toinenkin, unohtamatta tietenkään henkeäsalpaavan komeita maastoja. Vaikka Loin de Châteney ei olekaan hevosmäärältään suuri talli, osoittaa se puitteillaan olevansa laadukas kilpatalli. Tallin hevoset ovat pääasiassa kouluratsastukseen painottuneita puoliverisiä, joiden kanssa tähdätään huipulle.

Ystävällisin terveisin,

sonya

activity

Loin de Châteneyn pääasiallinen toimintamuoto on omistaa laadukkaita puoliverisiä, joilla kilpaillaan kouluratsastuksessa korkealla tasolla. Jokaisen hevosen kanssa valmennaudutaan ja kilpaillaan aktiivisesti huolellista ja yksilöllistä hoito unohtamatta. Varsinaista kasvatustoimintaa Châteneyssa ei ole, mutta orit ovat tarjolla jalostukseen ulkopuolisille ja tallin omille jo kilpailu-uransa päättäneille tammoille saattaa syntyä kesäisin varsoja. Tällöin sekä varsan isä että emä on valittu huolella, jotta varsasta syntyisi mahdollisimman tasapainoinen ja potentiaalinen kilpahevonen.

Mikäli kiinnostuit jalostusmielessä jostain orista tai tammasta, ota yhteyttä sonyaan sähköpostilla vsoneu@gmail.com. Kasvatusliitteenämme toimii de Loin nimen lopussa.

stallions

Donovan de Lorein
selle francais
tuontisukuinen
Theodore d'Elange
selle francais
tuontisukuinen
Emmerdeur Noir
selle francais
tuontisukuinen
Sans Cours
selle francais
tuontisukuinen
Constantin du Boux
selle francais
1-polvinen

mares

Toujours Chanel
selle francais
tuontisukuinen
Pomme v.d. Nevelnor
kwpn
1-polvinen

other

recent updates

Torstaina, 21/06/2018
Vauhdikasta alkuinnostusta seuraa usein rauhallisempi ajanjakso. Juuri näin tapahtui tämän tallin kanssa, sillä vaikka se perustettiinkin jo maaliskuussa, ei päivityksiä ole sen jälkeen juurikaan tapahtunut. Châteney kuitenkin valmistuu nyt hyvää vauhtia ja on vihdoin saanut myös tekstimuotoista sisältöä sivuilleen. Hevosia on rekisteröity Virtuaaliseen Ratsastajainliittoon, sekä talliin on muuttanut uusia tammoja, kuten Tojours Chanel, Tojours Chanel ja Tojours Chanel. Uusien hevosten toivotaan sopeutuvan hyvin jotta kilpailukausi voi jatkua pian normaalisti.