Simora
Simora

Tervetuloa meille Simoraan!

Simora on vuonna 2008 perustettu Liekkijärven kauniissa maisemissa sijaitseva yksityistalli. Tallin omistajina olemme toimineet jo useamman vuoden ajan minä, Odelie Andersson ja aviomieheni Elias Andersson. Simorasta löydät lämminhenkisen ympäristön, tallin ja perheen, johon jokainen on aina tervetullut.

Porukkamme Simorassa on aina ollut tiivis, mutta silti valmis ottamaan uudet asukkaat lämpimästi vastaan. Aktiivista ja monipuolista tapahtumaa on yritetty järjestää mahdollisimman paljon, sekä Simoralaisten kesken, mutta myös koko Liekkijärven väelle avoimena. Simora tarjoaa laadukkaat tilat ja ympäristön harrastamiseen ja tallirakennusten lisäksi tilalta löytyykin myös suuri ja valaistu kenttä sekä tilava maneesi. Henkilökunta on ammattitaitoista ja ystävällistä, ja apua saa tarvittaessa myös hevosten koulutukseen tai ratsutukseen.

Meiltä löytyy tekemistä aktiivisesti Simoralaisille, mutta myös Liekkijärven innokkaat asukkaat, tallit, hevoset ja ratsastajat sekä pidemmältä matkaavatkin ovat tervetulleita osallistumaan muille avoimiin tapahtumiimme. Simora on joka päivä jokaiselle ovia avoinna pitävä talli, meillä ei yhtäkään uteliasta käännytetä tallin ovilta pois.

Keväisin terveisin,
Simoran henkilökunta

Uutisia

A post shared by Simora (@vrtsimora) on

  • Kiltaniemi
  • Sumulahti
  • Newerra
  • tekstit&kuvat © Odelie & sonya | ulkoasun kuva © Tuulia