Enough Wondering xx

NimiEnough Wondering xx Omistaja Aamun tila, VRL-08973 & Tuulia
Rotu, sukupuolienglannin täysiverinen, tamma Kasvattaja Inna, VRL-05322
Väri, säkäkorkeusruunikko, 167cm Painotuslajiyleispainotteinen
Syntymäaika27.04.2017, 7v KoulutustasoKO: HeA RE: 140cm

Vonda löytyy rekisteristä VH00-000-0000 & #PKK2203
Arvonimet FF

Luonne tähän. Luonne tähän. Luonne tähän. Luonne tähän. Luonne tähän. Luonne tähän. Luonne tähän. Luonne tähän. Luonne tähän. Luonne tähän. Luonne tähän. Luonne tähän. Luonne tähän. Luonne tähän. Luonne tähän. Luonne tähän. Luonne tähän. Luonne tähän. Luonne tähän. Luonne tähän. Luonne tähän. Luonne tähän. Luonne tähän. Luonne tähän. Luonne tähän. Luonne tähän.

Luonne tähän. Luonne tähän. Luonne tähän. Luonne tähän. Luonne tähän. Luonne tähän. Luonne tähän. Luonne tähän. Luonne tähän. Luonne tähän. Luonne tähän. Luonne tähän. Luonne tähän. Luonne tähän. Luonne tähän. Luonne tähän. Luonne tähän. Luonne tähän. Luonne tähän. Luonne tähän. Luonne tähän. Luonne tähän. Luonne tähän. Luonne tähän. Luonne tähän. Luonne tähän.

Sukutaulu

i. Good Enough Is Good Enough xx
punarautias, 170cm
ii. Between Lines xx evm
punarautias, 169cm
iii. Enticing Beast xx evm
rautias, 170cm
iie. Gentle Breeze xx evm
punarautias, 169cm
ie. You're Enough For Me xx evm
rautias, 170cm
iei. Not Anymore xx evm
rautias, 170cm
iee. Strawberry Blonde xx evm
vaaleanrautias, 167cm
e. Euphorphantasm
mustanruunikko, 164cm
ei. Euphoria Exists evm
musta, 169cm
eii. Eclair evm
musta, 166cm
eie. Existed Happiness evm
tummanruunikko, 169cm
ee. Phantom For Fun evm
ruunikko, 161cm
eei. Ferris evm
ruunikko, 165cm
eee. Illusia evm
ruunikko, 160cm

Jälkeläiset

NimiSukupuoliSyntymäaikaIsä/emäOmistaja
Nimiori/tamma00.00.0000Isä/emäOmistaja
Nimiori/tamma00.00.0000Isä/emäOmistaja

Kilpailukalenteri

LajiPaikkaPäivämääräLuokkaSijoitus
PKKSeppele29.04.2017RK: maitovarsat | TinuvielEO-sert
PKKPKK30.04.2017RK: varsat | LynnEO-sert EM: tekniikka
PKKSeppele15.05.2017RK: varsat | OdelieHY
PKKSimora06.06.2017RK: varsat | ViiruLKV EO-sert EM: upeus
lajikilpailupaikka00.00.0000luokka00/00

Päiväkirja & valmennukset

09.05.2017 - "Tässä on nyt sitten Vonda. Se on ihan raakile vielä, vasta opettelee tavoille. Kuitenkin se on osoittautunut ihan lupaavaksi ratsuksi, vaikka vielä kaikki on sille ihan huuhaata. Jos ratsastaja ei tiedä mitä tekee, niin se temmeltää ittensä nurin. Ihan tasapainoton vielä ja kaipaa paljon ohjausta ja tukea", Kaisu selitti vieressäni hieman mietteliään näköisenä. Ruunikko Vonda ponkaisi tarhassa kauniiseen raviin. Sen askellus oli epätyypilisen tyylikästä ja tiesin heti, että jos sen kapasiteetin osaisi käyttää oikein, siitä voisi kuoriutua vaikka mitä. Tamma painoi päätään ryntäitä kohti ja heilautti häntäänsä ylväänä, kun se huomasi meidän seuraavan juuri sitä.

"Ei kyllä tuo myyntipuhe kuulostanut minun suhteeni lupaavalta, mutta Vonda kyllä puhuu puolestaan", virnistin ja mietteliäänä kierittelin mustia hiussuortuvia sormeni ympärille. Vonda oli lupaava ratsu, siitä varmasti saisi kilpailuihin asti hyvin irti vaikka mitä. Se vaati vain töitä. Töitä todella paljon.

"Tässä on kyllä työtä kerrakseen. Raaka ratsu se on ja kaipaa hellää huolenpitoa. Jos vaan aikaa löytyy, niin uskon että tässä voisi olla sinulle oikein toimiva projekti", Kaisu kuulosti innostuneelta. Se innostus tarttui minuunkin, sillä hevosharrastuksen jatkuminen alkoi tuntua joka hetki varmemmalta.

"Tässähän on nyt vaan sellanen juttu, että uskotko sulla riittävän aika huomioimaan tällaista raakaa aloittelevaa ratsua. Vonda nimittäin tulee tarvitsemaan paljon huomiota ja perehtymistä", Kaisu oli iloisen ja puheliaan oloinen nainen. Pidin tallin omistajan avoimesta asenteesta kovasti. Newerra myös vaikutti oikein laadukkaalta ja rauhalliselta tallilta, siellä kaikki oli minun silmääni täysin kohdallaan, joten en keksinyt syytä miksi olisin näin lupaavn hevosen, tallin omistajan ja tallin kohdalla sanonut ei.

"Minulla toki on aviomies ja kaksivuotiaat kaksoset kotona, mutta päivisin kun pojat on tarhassa, niin eihän mulla ole muuta kuin aikaa vielä tällaiselle karvaiselle tyttärelle", naurahdin kepeästi.
"Kyllä mä uskon, että Vondasta saadaan kuorittua vielä kelpo ratsu, niin hieno että ihan kilparadoille päästään loistamaan. Kaikki tuo kapasiteetti, mitä se esittelee itsestään pitää vaan kaivaa esille ja saada sitä tasapainoa ja varmuutta peliin."

"No tuo kyllä kuulostaa juuri sellaiselta mitä Vondan ratsuttajalta toivonkin. Tervetuloa sitten Newerran porukkaan ja voit aloittaa Vondan kanssa ihan milloin vaan haluat. Tietysti minun silmääni mahdollisimman pian, että saadaan Vonda hommiin mahdollisimman pian. Roseanneko se oli?" Kaisu katsoi minua iloisin loistavin silmin.

"Rosie vaan. Ja voisin juoksuttaa ja koeratsastaa Vondan vaikka saman tien jos se vain sopii. Pääsen vähän maistelemaan neidin tasapainoisuutta ja miettimään, miten sen kanssa etenen", hymyilin aurinkoisesti. Vihdoin elämääni ilmestyi muuta sisältöä kuin lapsia. Tätä olin kaivannut aivan liian kauan.

"Sopii toki! Jos laitat sen valmiiksi, niin tulen kentälle sitten teidän mukaan", Kaisu nyökkäili.

"Tämä kuulostaa hyvälle", totesin iloisesti ja sitten käänsin katseen uuteen ratsutettavaani. Vonda katseli minua uteliaasti tummilla silmillään. Sen korvat heiluivat tamman rekisteröidessä kaiken mitä siitä oikein puhuttiin. Riimunnarun saadessani kouraani suuntasin tarhalle ja lähestyin hieman varautunutta täysiveristä varovasti. "Tervehdys sulle neiti, toivottavasti meistä tulee kavereita eikä vihollisia."

virtuaalitalli / virtuaalihevonen
webdesign © VRL-02488 & VRL-09386